Blog ini memaparkan pelbagai berita-berita terkini tanahair serta sebarang maklumat berguna buat semua pengunjung.

Monday, September 5, 2011

Laman web sosial kononnya

Sebulan lepas aku ada join satu laman web sosial, mulanya nampak menarik sebab aku boleh la iklan atau jual barang. Selepas tu, aku cuba post iklan servis akau, lepas ada dpt mesej dari member-member sosial. Katanya kalau nak iklan kena upgrade, mean kena bayar dan siap kena verify guna IC. Bahaya betul.

Photobucket

Selepas buat research sedikit di internet, barulah menyedari bahawa ianya adalah cara baru team tersebut untuk rekrut ahli baru.

Web tersebut boleh dilayari di http://www.nextcubes.com/ .

Dan yang menariknya, aku tidak jumpa pun cara untuk diaktivate akaun tersebut. Last-last aku biarkan je. Macam-macam sekarang orang nak buat duit.


Share:

0 comments:

Post a Comment

Tabung Pendidikan

BTemplates.com