Laman web sosial kononnya - LEYPAK CORNER

LEYPAK CORNER

Refleksi kehidupan semasa

Facebook Follow

Post Top Ad

-->

Laman web sosial kononnya

Share This
Sebulan lepas aku ada join satu laman web sosial, mulanya nampak menarik sebab aku boleh la iklan atau jual barang. Selepas tu, aku cuba post iklan servis akau, lepas ada dpt mesej dari member-member sosial. Katanya kalau nak iklan kena upgrade, mean kena bayar dan siap kena verify guna IC. Bahaya betul.

Photobucket

Selepas buat research sedikit di internet, barulah menyedari bahawa ianya adalah cara baru team tersebut untuk rekrut ahli baru.

Web tersebut boleh dilayari di http://www.nextcubes.com/ .

Dan yang menariknya, aku tidak jumpa pun cara untuk diaktivate akaun tersebut. Last-last aku biarkan je. Macam-macam sekarang orang nak buat duit.


No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

Pages