Blog ini memaparkan pelbagai berita-berita terkini tanahair serta sebarang maklumat berguna buat semua pengunjung.

Monday, March 7, 2011

Kurang sihat

Hari ni aku mengalami kepenatan sedikit dek kerana Nasi Ayam Lemon yang aku makan semalam terlalu masam. Dari subuh tadi lagi aku merasa tak sedap perut. Nak amik MC pun last week dah cuti.. x pe la aku kuatkan gak semangat walaupun badan tak bermaya. sebab tu gak aku tak attend traing kat opis pagi ni.

Apa-apa pun, life has to go on bak kata mat salleh.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Tabung Pendidikan

BTemplates.com

Blog Archive