Blog ini memaparkan pelbagai berita-berita terkini tanahair serta sebarang maklumat berguna buat semua pengunjung.

Wednesday, March 16, 2011

Esok bercuti

Alhamdulillah minggu ni tak la sibuk sangat dengan kerja. So boleh la aku apply cuit, esok lusa aku bercuti. Plan nya tak tau nk ke mana lagi. So lepak ngn anak-anak je la.

Sebenarnya ada banyak benda belum settle lagi, escpecially saman ekor. Serkarang nk tengok apa perkembangan terbaru hal ni. Kalau ikut undang-undang, JPJ mana boleh sesuka hati nak blacklist kereta pengguna. Sebab dah ada satu kes di Sarawak di mana pengguna telah menyaman JPJ hal ni dan menang. Cuma tak dihebohkan sangat la.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Tabung Pendidikan

BTemplates.com

Blog Archive