Blog ini memaparkan pelbagai berita-berita terkini tanahair serta sebarang maklumat berguna buat semua pengunjung.

Thursday, March 10, 2011

Best gak time lapar ni burger Mc Donald

Tengok gambar kat bawah ni, terasa sedapnya kalau dapat burger Mc Donald berserta air Pepsi.. Ni sebenarnya mainan sebab beli Happy Meal untuk anak aku. Sorang je beli so yang ke dua pun nak gak la. So terpaksalah tambah RM3 untuk dapatkan mainan yang sama.

Dah lepas seminggu mainan ni entah ke mana perginya. Biasa la kalau budak-budak ni.


Photobucket
Add caption
Share:

0 comments:

Post a Comment

Tabung Pendidikan

BTemplates.com

Blog Archive